Famulus Kollégium
Cím
Győr
Budai út 4-6.
47.689247 N, 17.646430 E

Kapcsolat
Telefon: 96/547-722
 
 
A Famulus Kollégium** (a Hotel Famulus**** épülete mellett) egész évben kedvezményes áron biztosít szálláslehetőséget. A kollégiumban az apartmanok 2x2 ágyas szobából állnak. Minden apartmanhoz tartozik egy fürdőszoba és egy főzőfülke, valamint a szobákban vezetékes Internet hozzáférés biztosított. Újdonságunk: 10 fő befogadására alkalmas 5 db emeletes ágyas, klimatizált, koedukált szobában igényes berendezés, zárható szekrény fogadja a vendégeket. A szoba mellett modern fürdő szolgálja a higiénikus tisztálkodást. Zárt parkoló és 24 órás portaszolgálat áll a vendégek rendelkezésére. Tiszta ágyneműt és törülközőt kaució ellenében biztosítunk. A beléptető rendszer a hallgatók és a vendégek biztonságát szolgálja, melyért szintén kaució fizetendő. Szállásárak: 2x2 ágyas elhelyezés esetén: 3 300 Ft/fő/éj egyedül a szobában: 5 700 Ft/fő/éj Csoportos ár 21 főtől: 3 000 Ft/fő/éj Az idegenforgalmi adó külön fizetendő, melynek díja: 450 Ft/fő/éj 18 év felett. Étkezési lehetőség: A kollégium mellett található Hotel Famulus**** lehetőséget biztosít a kollégium vendégeinek is étkezésekre. Kontinentális reggeli: 1700 Ft/fő/alkalom (21 fő felett) Büféreggeli: 3 000 Ft/fő/alkalom Ebéd – nap menü: 1050 Ft/fő/alkalom Vacsora: 1700 Ft/fő ártól (21 fő felett)
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.