Mátra bob
Cím
Gyöngyös
Sástó
47.847197 N, 19.965237 E

Kapcsolat
Telefon: 37/316-480
E-mail nincs megadva
 
 
A MÁTRA BOB Magyarország legmagasabban fekvő bobpályája. Kellemes erdei környezetben egyszerre szórakozhatsz, és kikapcsolódhatsz. A 930 m hosszúságú bobpálya 2006. októberében nyitotta meg kapuit. 34 kétszemélyes bobkocsi áll az idelátogató vendégek rendelkezésére. Feledhetetlen élményt nyújt az egész családnak!

A pályán elérhető maximális sebesség 42 km/h. Ettől benned is felmegy az adrenalin. Vigyázat, függőséget okoz!

Minden csúszásról emlékfotó készül, amit az Oxygen Adrenalin Park bejáratával szemben az EMLÉKBÁZIS feliratú boxban lehet megvásárolni, akár különböző ajándéktárgyakra (hűtőmágnes, kulcstartó, póló, plüssmaci…) nyomtatva. A megvásárolt képek a blokkon található kódszám birtokában le is tölthetők. Az adott napon készült, és meg nem vásárolt képek a nap végén automatikusan törlésre kerülnek, a későbbiekben már nincs mód a megvásárlásukra.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.