Szent Antal Zarándokház
Cím
Gyomaendrőd
Blaha út 21.
46.927853 N, 20.773863 E

Kapcsolat
Telefon: 20/240-4939
Webhely nincs megadva
 
 
A 21+6 férőhelyes szálláshely 2015. augusztus 1-én nyitotta meg kapuit. A hangulatos épület egykor a Szent Antal ház nevet viselte, hiszen ide gyűjtötték össze a falu adományait és az egyház segítségével osztották szét a szegényeknek. A szálláshelyen Szent Antal tiszteletére felszentelt kápolna található. A hagyományokat szem előtt tartva újítottuk fel és rendeztük be a szálláshelyet. Az épülethez kapcsolódik egy 40 főt befogadó ebédlő, melyben felszerelt konyhapult, hűtőszekrény szolgálja a vendégeink igényeit. Az udvaron lévő kemencében hagyományőrző sütőfoglalkozásokat tartunk igény szerint. A szálláshelyhez parkoló tartozik. Csoportok esetén lehetőség van a napi háromszori étkezésre. Iskolai és erdei iskolai csoportok részére a szállás és étkezésszolgáltatások mellé oktatási és múzeumpedagógia foglalkozásokat ajánlunk. Igény esetén buszbérléssel segítjük a vendégcsoportok kirándulásait. Az intézményünkhöz tartozó Endrődi Tájház és a Szent Antal kenyérsütő ház programjait ajánljuk vendégeinknek. Szálláshelyünk alkalmas céges rendezvények (előadói terem, projektor, hangtechnikai eszközök) csapatépítő tréningek, oktatási kurzusok helyszínéül. 100 főt befogadó konferencia terem és 80 főt befogadó közösségi terem található a szálláshely mellet lévő épületegyüttesben. A téli időszakban hagyományőrző disznótorok és kemencés ételek bemutató programjaira lehet jelentkezni. Szálláshely szobái: 1 db 1 ágyas, akadálymentesített, saját fürdőszobás 1 db 2 ágyas, saját fürdőszobás 1 db 8 ágyas (emeletes ágyas), női zuhanyzó, férfi zuhanyzó, női-férfi wc 1 db 10 ágyas (emeletes ágyas) női zuhanyzó, férfi zuhanyzó, női-férfi wc Szükség esetén mindegyik szoba pótágyazható, így a férőhelyek száma 6 fővel növelhető. Szálláshely díjai: Felnőtt: 2300 Ft + 350 Ft IFA/fő/éjszaka 3-14 éves korig: 1800 Ft/fő/éjszaka 14-18 éves korig: 2000 Ft/fő/éjszaka (diákigazolvánnyal!)
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.