Posseidon Panzió és Étterem
Cím
Gyékényes
Horgásztanya 16. C. 7.
46.241814 N, 16.985646 E

Kapcsolat
Telefon: 20/377-5115
 
 
A gyékényesi Kotró tó partján elhelyezkedő Posseidon Panzió és Étterem kora tavasztól késő őszig várja a csöndre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket. Az 53, 9 ha-os tavon adottak a horgászat és búvárkodás, vízi sport lehetőségei. A Duna-Dráva Nemzeti Parkhoz tartozó település, az érintetlen Dráva vidék megismerését, nyugalmat és a jó levegőt kínálja az ide látogató vendégeknek. A Panzió kétszintes fűthető faházai, a vendégek igényeinek teljes körű kielégítésére törekedve lettek felépítve és berendezve. Az átlagosan 4-6 fő befogadására alkalmas épületekhez, saját kert és parkoló tartozik. A földszinten helyezkedik el a nappali-étkező, konyhasarok, fürdőszoba, hálószoba és egy terasz, az emeleten pedig egy galéria, mellékhelyiség és a második hálószoba. Az étterem felett létesült közvetlenül, vagy részben tóra néző szobákból, kettő saját fürdőszobával, kettő pedig a folyosón található közös fürdővel rendelkezik. Ezek a szobák nem apartman jellegben lettek kialakítva, így a főzési lehetőség nem megoldható. A lépcsőházban a környéket bemutató fényképek kerültek elhelyezésre. Gyermekkel érkező vendégeink számára babaágyat, babakádat, pelenkázót, etetőszéket, az étteremben babaétel melegítési lehetőséget, társasjátékokat, tollasladbát, asztali teniszt biztosítunk. Panziónkban üdülési csekket is elfogadunk. Az étterem és pizzéria alkalmas a szálló vendégek teljes panziós ellátására, de ezen felül jó időben 150 fős rendezvények kiszolgálására. Az étterem fedett része 40 férőhelyes, a teraszok jó idő esetén használhatóak. A tóra néző teraszok a legnagyobb nyári melegben is kellemes búvóhelyet nyújtanak a napsütés elől. A konyha jellege nemzetközi, étlapunkon vegetáriánus ételek is találhatóak, valamint gyerekek részére fél adagokat is felszolgálunk. Vállalunk kitelepülést, bankettek, ballagások, esküvők, meetingek kiszolgálását. A recepciós épületünk társalgója alkalmas 30 fős meetingek, oktatások megtartására. Az étterem alatt található boros pince egész évben kisebb családi és vállalati rendezvények (maximum 50 fő) helyszínéül szolgál. Borkóstolási lehetőséget is tudunk biztosítani a szomszédos Zákány településen található, gróf Zichy Ödön által épített borospincében, amely teraszáról csodálatos kilátás nyílik a Dráva kanyarulataira. Jó idő esetén lehetőség van továbbá grill parti és bogrács parti megrendezésére a tóparton. A nagyon jó vízminőségű tó jó fürdési, búvárkodási, vízi sport, és horgászati lehetőséget biztosít, melyet vízieszköz kölcsönző egészít ki (csónak, kajak, kenu). További kölcsönzési lehetőségek: kerékpár, tenisz, asztalitenisz. Búvárok számára ajánljuk búvárbázisunk szolgáltatásait. Az ország egyik legszebb nyílt vízi merülőhelyén a rekord méretű halakon és a hazánkban csak itt élő édesvízi fátyolos medúzán kívül, elsüllyesztett roncsok is fokozzák a hobby és versenybúvárkodás élményét. A bázis alkalmas a nemzetközi és országos rendezvények rendezésén felül nyíltvízi oktatások lebonyolítására.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.