Galopp Major
Cím
Gyál
Némediszőlő
47.352353 N, 19.196441 E

Kapcsolat
Telefon: 20/934-5266
 
 
Szállásajánlatot kínálunk a Galopp Majorban, Budapest határához 4 Km-re az M5-ös autópálya Alsónémedi lejárójánál. Apartmanházaink természetes anyagokból: vályogból nádtetővel épültek, 2-8 személyes férőhelyet biztosítanak. A házak fürdőszobásak, felszerelt minikonyhával rendelkeznek. Kempingünk területén sátras és lakókocsis elhelyezés is lehetséges. Hideg- meleg vizes fürdő és WC blokk áll rendelkezésre. A major területén hangulatosan berendezett, házias konyhával működő csárda fogadja a vendégeket. Szabadidőben vendégeink részére lovaglási lehetőség is kínálkozik. Lovas oktatás is igénybe vehető. Gyermekek részére játszótér található fából készült játékokkal, hintával. Kis tavunk csónakázási lehetőséget nyújt.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.