Atlantika Vizi Vidámpark
Cím
Gergelyiugornya
Gergelyiugornya, Gulácsi út 56.
48.120326 N, 22.346254 E

Kapcsolat
Telefon: 45/570-112
E-mail nincs megadva
 
 
Színvonalas körülmények között fürdőzhetnek egy kellemes Tisza-parti városban azok a vendégek, akik Vásárosnaménybe látogatnak.
A naményi Atlantika Vizi-Vidámpark vize nátrium-kloridos jodidos, alkáli-hidrogénkarbonátos gyógyvíz, mely összetételénél fogva főként izületi megbetegedések kezelésére és rekreációs célra ajánlott.
A fürdő jelenlegi területén az élményfürdő részlegben hullámmedence, csúszda medence, labda medence található, ezen kívül úszómedencével, gyermekmedencével és természetesen termálmedencével, hidromasszázs kádakkal is várják a látogatókat.
A fürdőzésen túl Európában egyedülálló Fóka Show és éjszakai fürdőzési lehetőségek és különféle sportolási lehetőségek is várják a látogatókat.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.