Gádoros Vendégház
Cím
Ganna
Fő u. 50.
47.231469 N, 17.527813 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
Ganna a Bakonyban található, Pápától 15 km távolságra. A község legjelentősebb látnivalója, nevezetessége az 1813-1818 között épült a Szent Kereszt Felmagasztalásáról elnevezett Esterházy- műemléktemplom és családi sírboltként használt altemplom. A templom a római Pantheon kisebb léptékű másolata. Ganna úgynevezett zsákfalu, átmenő forgalma nincs, a csendet csak ritkán veri fel egy-egy autó zaja. Vendégházunk a múlt század elején épült három szobás, fagerendás parasztház (100 négyzetméter alapterülettel). A felújítás során összkomfortossá tettük, de megőriztük eredeti szerkezetét és szépségét. A bútorzat és a többi berendezési tárgy nagy része a paraszti kultúrát idézi, de e mellett rendelkezésre áll szinte minden, ami egy mai háztartásban szükséges. A házhoz 3000 négyzetméter füvesített udvar tartozik, szőlőlugassal, kerti bútorokkal, gyermekmedencével, szalonnasütővel. A telek érdekessége, hogy két oldalról vízfolyások határolják. Oldalról egy kis ér, a kert végében pedig a környék legbővízűbb patakja, a Bittva. A kertben (korlátozott számban) sátorozási lehetőség. Üdülési csekket elfogadunk!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.