Holdfény Hotel Étterem
Cím
Forró
Fő.u. 195.
48.329436 N, 21.096734 E

Kapcsolat
Telefon: 46/587-315
 
 
A 3-as főút mellett a Zemplén hegységtől 15 km-re várja vendégeit a Holdfény Panzió. 100 fős éttermünk, 15 fős vadásztermünk, szauna, billiárd, bowling, szolárium, sóbarlang található az épületben. A fedett udvarban 200 fős lakodalmat, és más rendezvényt tudunk színvonalasan lebonyolítani. Kényelmesen és ízlésesen berendezett 2-3 ágyas szobákhoz fürdőszoba és televízió is tartozik. A nappalival és minibárral ellátott lakosztályainkban a legigényesebb vendég is otthon érezheti magát. Új szolgáltatásunk: a fedett kemence, ahol a vendégek is süthetnek, főzhetnek igényük szerint. Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.