Márk Vendégház
Cím
Fertőhomok
Rózsa utca 25.
47.619414 N, 16.763710 E

Kapcsolat
Telefon: 99/376-228
 
 
A vendégház két részből áll. Az első részben három szoba, két fürdőszoba, felszerelt konyha és nappali található. A ház másik részében 3, fürdőszobás szoba és egy felszerelt konyha található. A két házrészhez tartozik egy nagy közös helység, és egy fedett terasz. Az udvaron ping-pongozási, grillezési, bográcsozási lehetőség van. A kertben pedig fa játékok (hinta, csúszda, homokozó...)található. Vendégházunk ideális kiindulópont Sopron, Fertőd és Fertő-tó környékének felfedezéséhez, akár kerékpárral, gyalogosan vagy autóval.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.