Kanyar Vendégház
Cím
Felsőörs
Fő u. 54.
47.018242 N, 17.949839 E

Kapcsolat
Telefon: 30/226-4643
 
 
Kellemes apartman a Balaton-felvidéken, Kanyar Vendégház Felsőörs. A Balaton északi partjához közel, Felsőörsön csendes, nyugodt környezetben lévő vendégházban két nívós apartman egész évben kiadó. Ideális családok és kisebb baráti társaságok részére. Kitűnő kiindulópont a Balaton-felvidék ezernyi szépségét bemutató gyalogos, kerékpáros, motoros túrákhoz, de aki "csak" pihenni, feltöltődni akar az is jól érezheti itt magát, a gyönyörű kertben sütögetve vagy a kis tó partján ücsörögve. Történelmünk jelentős emlékhelyei mint Veszprém, Nagyvázsony, Zirc, Várpalota és jelen korunk kedvelt üdülő városai a Balaton partján mint Balatonfüred, Tihany, Balatonalmádi, Alsóörs egyaránt közel vannak Felsőörshöz, kerékpárral, motorral autóval gyorsan elérhetők, mindenütt rengeteg látnivaló és élmény várja az utazót. Az apartmanok egy lakás minden szokványos kellékével fel vannak szerelve, komplett konyhától a zuhanyozón keresztül a pihenő bútorokig, szobánkénti tv-ig. Árak, képek az apartmanokról és további információk a weblapunkon.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.