Hajdu Porta
Cím
Felsőörs
Fő u. 28.
47.014190 N, 17.954927 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
A jellegzetes balaton-felvidéki családi ház , igényes, rusztikus belső kialakítású. Konyha önellátásra berendezve, gáztűzhely, légkeveréses villanysütő, hűtő, kávé-teafőző, mikro, edények, étkezőkészlet. Nappaliban tv külföldi adók fogadására parabolaantenna, kábeltelevízió, internet hozzáférés. A tágas fürdőszobában kád, dupla mosdó, bidé. Mosókonyha, WC külön helyiségben. Parkolás a zárt udvarban. Kerékpárok, asztalitenisz, szauna, konditerem a vendégek rendelkezésére áll. Vendégeket egész évben fogadunk. Étkezés a faluban megoldható. ÜDÜLÉSI CSEKK ELFOGADÁS
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.