Rejtélyek Háza
Cím
Esztergom
Lőrinc utca 6.
0.000000 N, 0.000000 E

Kapcsolat
Telefon: 20/393-8892
 
 
Egyéni játékosoktól 6 fős csapatokig várjuk a krimi szerelmeseit és szabadidejüket izgalmasan eltölteni vágyókat. Osztályokat és csoportokat nagy kedvezménnyel várjuk. A célállomáson ajándék frissítő tea, kávé, a kisebbeket meglepetés várja! Rejtélyek Városa játékainkon Esztergom utcáit járva deríthettek fel rejtélyes gyilkosságokat, vagy éppen megismerhetitek a Királyvárost, ahogy eddig soha. Több stílus és történet közül választhattok: - Krimi - Horror (új) - Játékos történelem és városnézés - Szórakoztató nyomozás gyermekeknek (új)
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.