Kohári Pincészet és Vendégház
Cím
Egerszalók
Külsősor 1.
47.865640 N, 20.316200 E

Kapcsolat
Telefon: 20/998-2233, 36/474-407
E-mail nincs megadva
 
 
A Kohári Pincészet és Vendégház Egertől 6 km-re, a festői környezetű Hőforrástól pedig 2km-re nyugodt, csendes örökzöldekkel parkosított panorámás környezetbe várja kedves vendégeit egész évben. Az ide érkező vendégek a pincészet kitűnő borait kóstolgatva elkészíthetik ételeiket a jól felszerelt kültéri konyhában. A kertben bográcsételek főzése, szalonna és flekkensütés is megoldható. A pincészet a tradicionális magyar borok kínálata mellett a ma egyre divatosabb borokból is ad választékot. A pincészet fölötti vendégházunkban valamint az alig 3 percnyi távolságra lévő falusi apartmanházként működő, légkondicionált, jól felszerelt konyhával, zárt parkolóval rendelkező apartmanjainkban 30-35 fő részére biztosítunk kényelmes szállást. Üdülési csekket elfogadunk. Látogasson el weboldalunkra és nézzen szét galériánkban is. Akik gondoskodnak kényelméről Kohári István és Koháriné Ibolya
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.