Kilátás a Szépasszony-völgyre
Cím
Eger
Almásy Pál u. 67.
47.892799 N, 20.365081 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
 
 
Nyaraljon a termálvizéről és boráról híres Egerben! A látnivalókban gazdag város a Mátra és a Bükk hegység lábánál számos természeti adottsággal kápráztatja el a pihenésre vágyó vendégeket. A Szépasszony-völgy közepén csendes, családias környezetben található a szálláshely, mely áll 1 db kétágyas szobából, a hozzátartozó fürdőszobával és 1 db apartmanból. Az apartman 2 szobás, melyben szobánként 3-3 ágy van. Felszerelt konyha, zuhanyzós fürdőszoba, fedett terasz pihenő és étkezőrésszel tartozik hozzá, kilátással a Szépasszony-völgyre. Bográcsolási, kerti sütési lehetőség van. Parkolás garázsban, zárt udvaron. Saját borozónkban borkóstolás lehetséges. Kellemes nyári estéken családdal, barátokkal a Szépasszonyvölgy és a város nyári kulturális ajánlatait, koncerteket, előadásokat lehet megtekinteni, sportolási, túrázási, strandolási lehetőséggel. Várjuk kedves vendégeinket, látogassanak el hozzánk!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.