Balla Borház
Cím
Eger
Szépasszonyvölgy 18-as pince
47.894512 N, 20.364696 E

Kapcsolat
Telefon: 70/933-9750
 
 
A Szépasszonyvölgy az egri borturizmus egyik központja. Egyedi hangulatával, a jó egri borokkal és a helyben készített magyaros ételekkel felejthetetlen élményt nyújtanak az odalátogatóknak. A Balla Borházban (18-as pincében) az odalátogatóknak lehetőségük van minőségi folyó- és palackozott borok széles választékának megkóstolására valamint megvásárlására. Igény szerint szervezünk borvacsorákat, több napos bortúrákat, akár partner pincészetekkel együtt. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az alábbi utalványokkal is fizethetnek nálunk, a Szépasszonyvölgy 18-as pincében: SODEXO: Sodexo Pass ENNI-KÉK étkezési utalvány Sodexo Pass AJÁNDÉK utalvány TICKET RESTAURANT: Ticket Restaurant étkezési utalvány Ticket Restaurant melegétel utalvány Ticket Compliments Top Premium ajándékutalvány Lyoness Törzsvásárlói kártya kedvezményeit ezentúl is igénybe veheti! Szállás szervezését is vállaljuk.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.