Veronika Vendégház
Cím
Drávatamási
Fő u. 37.
45.939897 N, 17.571795 E

Kapcsolat
Telefon: 30/331-4956
 
 
Ha pihenésre, kikapcsolódásra, vagy csak magányra vágysz, szeretettel várunk vendégházunkban! Jöhetsz családoddal, barátaiddal, vagy magányosan. Háziállatod is magaddal hozhatod. 2 szobában összesen 8 főt tudunk elhelyezni. Igény esetén étkezést biztosítunk. Üdülési csekket elfogadunk. Kerékpár kölcsönzés, ping-pongozási lehetőség, bográcsolás, szalonna sütés, homokozó, hinta, állatsimogatás, parkolási lehetőség zárt udvarban. Rendezett, családias, falusi környezetben várjuk minden kedves vendégünket! Kis falunk közvetlenül a Dráva partján helyezkedik el, ahonnan a horgászok sem távoznak üres kézzel. Megközelíthető a 6-os számú főútról Darányi leágazással illetve Harkány irányából is.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.