Öregház Vendégház
Cím
Domoszló
Rákóczi út 16.
47.826835 N, 20.116490 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
 
 
Domoszló a Mátra déli lábánál fekvő hangulatos település. Ideális hely mindazoknak, akik a csendet, nyugalmat kedvelik, de a kalandra, vagy éppen a gasztronómiai különlegességre vágyók sem csalódnak. A vendégház a település egyik csendes mellékutcájában található. Három szobához tartozik egy fürdőszoba. A negyedik szoba saját fürdőszobával rendelkezik. A tágas kertben fedett bográcsozó hely, kemence, kerti grill várja a vendégeket. Az ínyenceknek helyben sütött híres domoszlói lángossal kedveskedünk, melyhez helyi borászok borait kínáljuk. Kívánságára reggelit, fél-, vagy teljes panziót biztosítunk. Reggeli: 500,- Ft/fő, ebéd: 800,- Ft/fő, vacsora: 700,- Ft/fő.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.