Horváth Kulcsosház
Cím
Diósjenő
Dózsa Gy. út 17.
47.943323 N, 19.046474 E

Kapcsolat
Telefon: 30/234-4640
E-mail nincs megadva
 
 
A Horváth Kulcsosház egy 1912-ben épült parasztház felújítása után vált vendégfogadásra alkalmassá. A felújítás során gondosan ügyeltünk az épület eredeti építészeti stílusának megőrzésére, jellegének megtartására. Megőriztük az udvaron található gémeskutat, a mennyezet gerendázatát, az udvari tornácot. Az épületben három apartmant alakítottunk ki. Az első apartman két szobából, konyhából, fürdőszobából, férfi-női WC-ből áll, ebben összesen nyolc személyt tudunk fogadni. A második apartman egy szobából, konyhából, fürdőszoba-WC-ből áll, ebben három főt tudunk fogadni. A harmadik apartman - amelyet a nyári konyhából alakítottunk ki - egy szobából, konyhából, fürdőszoba-WC-ből áll, két személy pihenését biztosítja. Kialakítottunk az épület hátsó részében egy közösségi szobát is, melyben egy kb. 12 személyes asztal, nagy képernyős TV, DVD lejátszó, óriás csocsó, olvasni való, DVD-k, hűtőszekrény található. Az apartmanok konyhái teljesen felszereltek, gáztűzhely, edények, mikró, hűtő stb. található benne. Az apartmanokat gázkonvektorokkal fűtjük, tehát télen-nyáron fogadunk vendégeket.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.