Nádasdi Vendégház
Cím
Debrecen
Nyíl utca 10.
47.528894 N, 21.625425 E

Kapcsolat
Telefon: 70/773-3970
 
 
A Nádasdi Vendégház Debrecenben a Nagyerdő és a Belváros határánál található, így pár perces sétával elérhető a főtér, a fürdő, az állatkert és a Főnix csarnok. A közelben található étterem, bevásárlóközpont, kávézó, élelmiszerbolt, gyorsétterem. Családias vendégházunk egy 4 szobás és egy 3 szobás házrészből áll, melyek külön-külön és együtt is kibérelhetők. Vendégeink kényelmét tágas szobák, fenyőágyak és biomatracok, valamint 72 cm-es 110 csatornás televíziók szolgálják. Mindegyik házrész rendelkezik két fürdőszobával és szépen berendezett, jól felszerelt konyhával, ebédlővel. Az apartmanhoz tartozik egy zárt udvar, ami biztonságos parkolási lehetőséget biztosít, valamint a parkosított kert és a szalonna sütőhely kellemes esti kikapcsolódást és szórakozást nyújt.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.