Janka Apartman
Cím
Debrecen
Gvadányi u.
47.546935 N, 21.632809 E

Kapcsolat
Telefon: 20/931-0871
 
 
Üdvözöljük a Janka Apartman honlapján! Apartmanjaink az ország második legnagyobb városában, Debrecen kiemelt övezeteiben találhatóak, a Nagyerdőn és a belvárosban. Vendéglátó tevékenységünk több évre tekint vissza, melynek során örömmel tapasztaljuk, hogy megelégedett, visszatérő vendégeink száma egyre növekszik. Új szolgáltatásunk 2008-tól az üdülési csekk elfogadás. Apartmanjaink elsősorban családok, baráti társaságok és egyéb önellátó szállást igénylő csoportok utazásának, itt tartózkodásának nyújt megfelelő lehetőséget, hiszen önálló, konyhás, fürdőszobás lakások állnak kedves vendégeink rendelkezésére. Nagyerdei apartmanunk közvetelen közelében található az Aquaticum Élményfürdő, a Thermál Fürdő, a Debreceni Klinika, a Debreceni Tudományegyetem, a Főnix Rendezménycsarnok, a Debreceni Sportuszoda és az Oláh Gábor utcai Sportpálya. A belváros megközelítése villamossal lehetséges, mely mindössze néhány megálló. Belvárosi apartmanunk közvetlen közelében található a Kölcsey Konferencia Központ, a Déri Múzeum, valamint Debrecen főtere és sétálóutcája, ahol a Nagytemplom, a Csonkatemplom, a Kossuth szobor és sok más nevezetesség található. Séta során számos áruház, étterem, szórakozóhely és cukrászda várja kedves látogatóit. A megpihenni vágyókat kényelmes, árnyas padok, szökőkutak, ivókutak kényeztetik. Szeretettel várjuk új és régi vendégeinket! Kellemes időtöltést és jó pihenést kívánunk városunkban!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.