Dorcas Center & Camping
Cím
Debrecen
Erdőspuszta
47.448726 N, 21.689380 E

Kapcsolat
Telefon: 52/441-119
 
 
A Dorcas Center - Camping nagyszerű lehetőség, családi, baráti társaságok, osztálykirándulások, táborok megszervezésére. Egy vagy több napos kikapcsolódás mindenki számára. A kempingben többféle igénynek megfelelő szálláshellyel várjuk kedves vendégeinket, ezen kívül időtöltésre több lehetőséget is ajánlunk. A sportolás, röplabda, kosár labda, foci, tenisz, nyári időszakban fürdőzés, kicsiknek vadonatúj játszótér, a főzést kedvelőknek, bográcsozás, szalonnasütés, grillezés- esténként pedig tábortűz. A kempinghez tartozik egy kis ABC ahol az alapvető élelmiszerek megtalálhatóak, de éttermünkben étkezésre is van lehetőség. A környék felfedezése is sok izgalmat rejt, hiszen a kijelölt turistaútvonalakon el lehet jutni a Bánki tájház és arborétumhoz Hosszúpályiba, mely egy nagyon szép Árpádkori település, a fancsikai tavakhoz, Ördögárokhoz és a Bánki kilátóhoz is. A kemping vonzáskörzetébe tartozó Vekeri tó alkalmas, horgászatra, vízibiciklizésre, csónakázásra. Lovaglási lehetőség a kempingtől 1 km-re található. Debrecen 6 km-re található kempingünktől ahol szintén sok érdekes látnivaló található az érdeklődők számára.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.