Aquaticum
Cím
Debrecen
Nagyerdei park 1.
47.548601 N, 21.640382 E

Kapcsolat
Telefon: 52/514-174
E-mail nincs megadva
 
 
A 11 csúszdát, úszó- és hullámmedencét, két barlangfürdőt, sodrófolyót, jacuzzikat, élménymedencéket, mászófalat, szaunacentrumot és éttermet magában foglaló komplexum egész napos szórakozást kínál minden generáció számára.
Közvetlen átjárás lehetséges a termálfürdőbe a szállodába és a gyógyászati részlegbe is, így több generáció kedve szerint használhatja a létesítményeket.
A két fürdő közötti költségek követése egy különleges számítógép alapú integrált elszámoló rendszeren alapszik.

Az élményfürdő egy 66 m átmérőjű kupolacsarnokban foglal helyet, mely trópusi növényekkel igazán zöld és üde környezetet eredményez.
A vízi paradicsomban étterem is működik, sőt kisebb rendezvényeklebonyolítása esetén nézőtérként, míg a vele szemben elhelyezkedő podeszt színpadként funkcionál.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.