Lila Akác Vendégház
Cím
Dabrony
Kisfaludy u. 26.
47.238347 N, 17.330797 E

Kapcsolat
Telefon: 30/473-9582
 
 
Kikapcsolódás és wellness a természet szívében, családias környezetben. Pápától 15, a Somló hegy borvidékétől 10 km-re található vendégházunk. 3 kétágyas, pótággyal, színes TV-vel és fürdővel ellátott szobában, csendes vidéken pihenhetnek vendégeink egész évben. Sajátosságunk a wellness részleg szaunával, medencével és szoláriummal. Az udvaron kerti tó, gyermekjátszótér található, ill. tóparti faház kemencével, grillező-és bográcsozóhellyel. Programajánlataink: lovaglás, lovaskocsikázás, vadászat, masszázs, túrák és borkóstolók a Somló hegyen, látogatás mezőgazdasági termelőknél, citeraest stb. Új szolgáltatásunk a falusi vendégasztal helyi és tájjellegű ételekkel baráti társaságoknak, kirándulóknak és egyéb csoportoknak. Ha szeretnék felfedezni a környék szépségeit, vagy csak pihenésre, felfrissülésre vágynak, várjuk Önöket szeretettel! Üdülési csekket elfogadunk.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.