Ifjúsági Üdülő
Cím
Csopak
Sport u. 9.
46.974331 N, 17.937060 E

Kapcsolat
Telefon: 87/446-505
Webhely nincs megadva
 
 
Üdülőnk a Balaton északi partján fekszik, könnyen megközelíthető közúton (71. sz. főút), vasúton (Budapest-Tapolca vonal). Az üdülő területén belül sportolási lehetőségeket (kézilabda, kosárlabda, foci, tenisz, asztalitenisz) biztosítunk. Szalonnasütésre, tábortűzrakásra is lehetőség van. A szépen kiépített községi strand 350 m-re található. A közelben fekvő Balatonfüredre (kb. 6 km), Tihanyba (kb. 12 km) nagyszerű kirándulásokat lehet tenni; elérhetőek közúton, vasúton vagy akár hajóval is. Romantikus turistaútvonal vezet a Koloska-völgybe. Büfénkben kávé, üdítőitalok, szeszes italok, cigaretták, csokoládé, jégkrém kapható. Rossz idő esetén nagytermünkben biztosítunk helyet a programok lebonyolítására.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.