Géza-pihenő
Cím
Csókakő
Kék túra útvonal
47.351563 N, 18.270789 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
Csókakőről az Országos Kék jelzésen haladva érhetjük el a Csókakői-várat és a Vár-völgyet. A Csókakői-vár alatt a Vár-völgyön felfelé haladva kb. 200 méter után É-i irányban egy mellékvölgy nyílik, amelynek meredek, de jól látható ösvényén haladunk tovább.Utunkat folytatva elérjük az aszfalttal borított úton Határnyiladékot, melyen jobbra fordulunk Kocsmáros-domb felé. Tovább haladva a kék sávon 1 km után elérjük a Vén-cser nevezetű hegyet, itt találjuk a hatalmas, évszázados bükkfákkal borított erdőrészt. újabb aszfaltútra érünk, melyen jobbra fordulva e megérkezünk a Pátrácosi elágazáshoz. Horog-völgyet keresztezve felérünk a Hajdúvárra, melynek tetején a kék sávot elhagyjuk és a zöld sáv jelzésen 400 m után elérjük a Géza-pihenőt, ahol szép időben gyönyörű kilátásban van részünk.
Beküldte: Pócs László
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.