Erzsébet Vendégház
Cím
Csesznek
Wathay F. u. 55.
47.352028 N, 17.887771 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
A Bakony hegység szívében, egy gyönyörű völgykatlanban Győrtől 25, Zirctől 15 km-re csodálatos természeti környezetben található a cseszneki vár lábainál az Erzsébet Vendégház! Csesznek Magyarország egyik legkedveltebb turistaparadicsoma. Helyi látnivalók: Cseszneki vár, Falumúzeum, Kopjafa, Katolikus templom, Kőbánya-szinpad, Zsidótemető. Kiránduló helyek, túra útvonalak: Cuha-völgye, Porva, Ősfenyves, Gézaháza, Ördög-árok, Kő-árok, Ördög-rét, Zörög-tető, Károlyháza, Kelta emlékhelyek, Kőmosó-szurdok, Sövénykút, Dönt-hegy, Liba-hegy, Mayer-árok, Gizella átjáró és barlang. Kínálatunk: nyitott fürdőmedence, grillkert, gyermekjátszó. Sportolási lehetőségek: sziklamászás, lovaglás, íjászat, lövészet, kosárlabda, asztalitenisz. Étel specialitásunk: a Cseszneki Kemencés Csülök. Pihenjen Cseszneken, és kalandozzon a Bakony vadregényes tájain!
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.