Dévényi Vendégház
Cím
Csesznek
Sarok köz 1.
47.351942 N, 17.888098 E

Kapcsolat
Telefon: 30/216-2429
 
 
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket Cseszneken a Bakony hegység szívében. Vendégházunk egy kis utcában, csodálatos természeti környezetben található a cseszneki vár lábánál. A házban két apartmant alakítottunk ki kényelmesen, 10 férőhellyel. Az A apartmanban felszereltsége: tágas 4 ágyas szoba televízióval, fürdőszoba, felszerelt konyha (hűtő, gáztűzhely, mikró, edények). A B apartman felszereltsége: egy 2-ágyas szoba és egy tágas 4 ágyas szoba televízióval, fürdőszoba, felszerelt konyha (hűtő, gáztűzhely, mikró, edények). Az apartmanok összenyithatók. A bejáratok előtt nagy fedett terasz szolgálja pihenésüket. Nagyobb létszám esetén, az udvaron sátorozni is lehet. A gondtalan pihenést biztosítja a csendes, tiszta levegő, füves udvar, fajáték, hinta kialakítása. Az udvaron a tűzrakóhelyen szalonnát süthetnek, bográcsozhatnak, a gyerekek hintázhatnak, játszhatnak. A zárt udvaron parkolhatnak autóval. Összkomfortos, különálló vendégházunk egész évben üzemel. Szép-kártyát elfogadunk.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.