Piknik Horgásztanya, falusi szálláshely, szabadstrand
Cím
Csengőd
Kiscsengőd 111.
46.711628 N, 19.267499 E

Kapcsolat
Telefon: 20/914-0631
Webhely nincs megadva
 
 
Kiadó: Piknik Horgásztanya, olcsó falusi szálláshely! Rendezvényekre és magán partikra is kiadó, saját tóval, melyben horgászni, csónakázni is lehet. Színpad, büfé van,sátor 600 főig megoldható, sörpadok, kerti bútorok a helyszínen! Megközelítés: Csengőd-Kullér, Kiscsengőd 111. Bp-től 90km, 52 sz. út, majd Kunszentmiklós, Szabadszállás, Fülöpszállás, Soltszentimre után 2 km. Csengőd-Kullér helység, a buszmegállónál! 2 kis ház 8+2 főre,egy berendezett (gáz, hűtő, víz)lakókocsi 3 főre, és sátorhelyek korlátlan számban (akár 250 főig). Színpad is van, ha bulizni akartok! Kerékpár, csónak, gumimatrac kölcsönzés, túraszervezés a helyszínen, bogrács party.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.