JUFA Vulkán Fürdő Resort Kemping ****
Cím
Celldömölk
Sport u. 8.
47.243881 N, 17.144774 E

Kapcsolat
Telefon: 95/525-071
 
 
A celldömölki JUFA Vulkán Fürdő Resort Kemping **** 2014. tavaszától várja vendégeit. A szabadságra vágyók a négycsillagos kempingben mindent megtalálnak, amire egy tökéletes kempingezéshez szükség lehet: 74 nagy beállóhely a lakókocsik és 102 parcella a sátrak számára; áram-, víz- és szennyvízcsatlakozási lehetőség minden beállóhelynél, parcellánál; sátortáboroknak nagy füves terület; vizesblokk zuhanyzóval/WC-vel, mosógéppel, mosogatókkal; grillezőhely; Vulkán Grill étterem; játszótér a gyerekeknek; sportpályák (tenisz-, multifunkcionális kézi-, kosár-, focipálya) pingpongasztalok. JUFA Vulkán Resorthoz tartozik a kemping szomszédságában egy fürdő úszómedencével, kül- és beltéri csúszdákkal , gyermek- és szaunavilággal, termálrészleggel. Kempingünk a Celldömölk városhatárában található.Legegyszerűbben autóval vagy vonattal érhető el. Bécs irányából haladjon a határig az A3-as autópályán, majd Soprontól a 84-es főúton Sárvárig, és ott forduljon Pápa felé. Foglalja le most pihenését a JUFA Vulkán Termál Resort Campingben és ismerje meg a luxust kötöttségek nélkül! • 1 éjszaka beállóhellyel • Áramhasználat • Fürdőbelépő 2 felnőtt és 2 gyermek részére • PLUS:ingyenes szaunabelépő(ha 2015.március 24-ig foglal) • Ajánlat érvényes 2015.április 30.-ig Ár éjszakánként: 5.990,- Ft
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.