Gerti Vendégház
Cím
Bük
Kölcsey F.u. 14.
47.385072 N, 16.750102 E

Kapcsolat
Telefon: 94/358-233
 
 
Vendégházunk nyugodt, csendes környezetben fekszik. Vendégeinknek egy dupla apartman 4 főre áll rendelkezésére, melyek pótágyazhatóak. 2 külön hálószoba, saját zuhanyzóval és WC-vel, illetve egy közös konyha és tágas étkező-nappali, mindez mintegy 70 m2-en! A szobák színes TV-vel felszereltek, jelenleg 30 csatorna, köztük sportcsatornák, Digi és SportTV, adása nézhető.

Vendégeink pihenését napozóágyak, grillezési lehetőség szolgálja tágas kertünkben. A parkolás házunk zárt udvarán biztosított.
Akik szeretnek két keréken kirándulni, a környéket felfedezni, bátran megtehetik a helyi turisztikai egyesület információs irodáinál bérelhető "drótszamarakkal".

Busszal vagy vonattal érkező vendégeink szállítását házunkhoz saját gépkocsinkkal vállaljuk.
A fürdőtelep kb. 2 km-nyi távolságra van házunktól, gyalogosan ,kerékpárral, gépkocsival vagy a Dottó kisvasúttal is megközelíthető. A falu központja sincs messze, élelmiszerboltok, bank, posta, gyógyszertár mind 10 percnyi sétával elérhetők.

Vendégházunk tagja a Büki Szobakiadók Szövetségének és Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesületének. 
OTPSZÉPkártya-elfogadóhely!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.