Apartman Vendégház
Cím
Bük
Damjanich u. 21.
47.388722 N, 16.749871 E

Kapcsolat
Telefon: 30-916-4772
 
 
A 3000 lakosú BÜK nagyközség Magyarország É-Ny-i részén, a határtól 20 km-re fekszik. BÜK nevét gyógyfürdője tette világhírűvé. Az egész évben üzemelő fürdőt évente közel 1.000.000.000 vendég veszi igénybe. A közel 35 ha területen 9 nyitott és 4 fedett medence, valamint egy 50x20 m-es úszómedence áll a vendégek rendelkezésére. Az 1282 m mélységből feltörő 58 °C-os kálcium-magnézium-hidrokarbonátot tartalmazó gyógyvíz kiválóan alkalmas valamennyi mozgásszervi, ivókúra formájában pedig emésztőszervi betegségek kezelésére. Magas szénsavtartalma révén általános frissítő, keringésjavító hatása is van. A nagyközségtől 3 km-re fekvő Bük nagyközség É-i részén 1995-ben épült a 4 db apartmant magába foglaló családias hangulatú vendégház. A vendégház egy már korábban a meglévő épületben ill. mögötte helyezkedik el, azzal egybeépült, de a meglévő családi háztól független közvetlen utcai kapcsolata is van. A vendégház bármilyen közlekedési eszközzel könnyen megközelíthető, közelben van a helyijáratú buszmegálló, valamint a vasútállomás is. A földszinti apartmanokban a szobákban 2 ágy, míg az 54 m2-es tetőtérben 4 ágy van 2-2 külön helyiségben. Pótágyat kérésre tudunk biztosítani. Az egyes apartmanokhoz - kizárólagos használatú - WC-vel felszerelt fürdőszoba, 120 l-es mélyhűtő-rekeszes hűtőszekrény, felszerelt konyha, terasz, saját kerti bútor tartozik. A szobákban rádió, magyar és osztrák műsorok vételi lehetőségével színes TV van. A gondozott kertben szalonnasütő hely, lengőteke használat és zárt parkoló biztosított. Az étkezés önállóan megoldható (200 m-re élelmiszerbolt van), de 5-10 perces sétával a községben több jó étterem elérhető. A Fürdőn lévő éttermeken kívül a településen 13 étterem található és több mint 75 különböző üzlet, presszó áll a vendégek rendelkezésére. A fürdőtelep a közeli helyijáratú busszal, gépkocsival vagy kerékpárral közelíthető meg. A szálláshelyet az érkezés napján 12.00 órától lehet elfoglalni, míg az elutazás napján 11.00 óráig kell szabaddá tenni. A fürdő adta szolgáltatási lehetőségeken kívül a környéken számtalan idegenforgalmi, turisztikai célpont van, amelyek felkeresése hasznos és kellemes időtöltést tesz lehetővé. (Kőszeg, Sopron, Fertőd, Velem, Nagycenk, Szombathely, Vas megye arborétumai, stb.) A vendégház egyben kitűnő bázisát jelentheti egy-egy burgenlandi vagy bécsi kirándulásnak is. A programlehetőségek még a közelben lehetővé teszik a kerékpározást, lovaglást, teniszezést, golfozást, horgászást, csónakázást. A Magyar Nemzeti Üdültetési Alapítvány által kibocsátott Üdülési Csekket elfogadjuk. A szállásfoglalás módjáról és az APARTMAN házról részletes tájékoztatót küldünk akár internetes, akár telefonon történő megkeresés esetén. A díjtáblázatban megadott szállásdíj bruttó díj, az apartman átlagos, rendeltetésszerű használatával kapcsolatos összes költséget ( idegenforgalmi adót is)tartalmazza. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket családias hangulatú, nyugodt pihenést biztosító vendégházunkban.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.