Strand Hotel***Budapest
Cím
Budapest
II.kerület, Pusztakúti út 3.
47.586114 N, 19.042731 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
A szálloda Budapest III. kerületének zöldövezetében, a történelmi Szentendre felé vezetőúton, 5 hektáros gyönyörű parkban, a Dunához közel fekszik. 4 db zuhanyzós/WC-s, 8 db zuhanyzós és 9 db mosdós szobával rendelkezik. A mosdós szobákhoz tartozó WC a folyosón található. Valamennyi szoba pótágyazható, tv-vel, hűtőszekrénnyel felszerelt. Az ódon hangulatú szobák mellet a szálloda vonzerejét emeli a csodálatos élményt nyújtó strand két szabadtéri úszómedencével, melyből az egyik télen fedett, így a szaunával együtt ekkor is kellemes kikapcsolódást biztosít. A strand fölött erdei sétaút húzódik, ahonnan gyönyörű kilátás tárul a városra és a Dunára. A 30 fős különterem, a 70 fős étterem és a kb 150 fős kerthelyiség is a vendégek rendelkezésére állnak. Céges partik, családi ünnepek,. osztálytalálkozók remek színhelye. A személygépkocsik számára őrzött parkoló díjmentesen igénybe vehető. Kiváló a szálloda megközelítése, a Batthyány térről a szentendrei HÉV-vel 15 perc alatt elérhető.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.