Palace Étterem
Cím
Budapest
Rákóczi út 43-45.
47.497522 N, 19.071865 E

Kapcsolat
Telefon: 1/477-5485
E-mail nincs megadva
 
 
Budapest leghangulatosabb zenés vacsorázóhelye! Budapest belvárosában, a Rákóczi út és a Nagykörút kereszteződésének közelében épült Palace étterem, a vele azonos elnevezésű hotel részeként 1911-ben fogadta első vendégeit. Megnyitása után nemcsak a külföldi szállóvendégeknek, de a színházi előadások után vacsorázni vágyó elegáns nagyközönségnek is gyorsan kedvelt helyévé vált.
A sok évtizedes működés során elhasználódott, valamint a 90-es években bezárt étterem, a patinás szecessziós stíluselemek felújítása után 2002. augusztusától újra a régi pompájában, az eredeti funkciójában szolgál. Az egyedi belsőépítészeti kialakítású Palace éttermében találkozik a 20. század eleji tradíció napjaink eleganciájával. Az intarziás faborításnak, az aranyozott monumentális csillároknak és falikaroknak, stukkódíszítésnek és márványoszlopoknak köszönhető az étterem a boldog békeidők Pestjének romantikáját őrző, egyedi, varázslatos hangulata.

Az ínycsiklandozó, minden igényt kielégítő á la carte és büféétkezések mellett, szezonális ajánlatokkal valamint az immár tradicionális Pannónia borszelekcióból kiválasztott italainkkal csalogatjuk vendégeinket. Hogy ittléte ne csak a testnek, hanem a léleknek is felüdülést nyújtson, arról az esténként felcsendülő lágy élő zongoramuzsika gondoskodik.
Éttermünkben valamint különtermeinkben exkluzív környezetben bonyolíthatja le céges vagy családi étkezéseit, amelyhez a Palace hírnevéhez illő királyi eleganciát, a legmodernebb technikai eszközöket valamint a legudvariasabb kiszolgálást nyújtjuk Önnek és kedves vendégeinek.
Reméljük, hogy minél előbb visszatérő vendégünkként, barátunkként köszönthetjük Önt!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.