MTVA Látogatóközpont
Cím
Budapest
Kunigunda útja 64.
47.557574 N, 19.034050 E

Kapcsolat
Telefon: 1/759-5257
 
 
Tegyen látogatást a megújuló közmédia egyik gyártóbázisán, ahol az m1, az m2, a Duna és a Duna World műsorai készülnek. Az egyes közszolgálati csatornák kínálatát úgy alakították ki, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző programot. A műsorújságokban megjelenő műsorok nagy része az itt sorakozó stúdiókban készül el. Egy-egy produkció körül számtalan munkatárs serénykedik az ötlettől egészen az adásba kerülésig. A stúdiót egy előzetes egyeztetés után a gyártásvezető foglalja le, mialatt kreatív szakemberek már tervezik és kivitelezik a díszletet a rendező elképzelése alapján. A szerkesztők, a technikusok, az operatőrök és a műsorvezetők ez idő alatt a műsorok másodpercre pontos forgatókönyvét készítik elő. Riporterek állnak készenlétben, hogy az egyes témákhoz a megfelelő bejátszásokat elkészítsék. A berendezők és a kellékesek előkészítik a műsorhoz kellő tárgyakat, az asszisztensek és gyártásvezetők egyeztetik a közreműködőkkel az adás, vagy a felvétel időpontját és helyszínét, majd leszerveznek minden fontos részletet a forgatáshoz. Ezzel egy időben készülnek az előzetesek, a főcímek, a műsorlogók és az ajánlók. A műsorvezető a gondosan előkészített részleteket áttekinti a rendezővel, majd az utolsó simítások után megszületik maga a műsor, amely végleges formáját az utómunka-stúdióban ölti fel magára. Itt egy olyan világgal ismerkedhetnek meg, ahol egyszerre van jelen a kultúra- és technikatörténet; a múlt és a jövő. Segítenek Önöknek feleleveníteni néhány kedves emléket, közel fél kilométer hosszú, interaktív túrán találkozhatnak Süsüvel, a sárkánnyal, Mazsolával, Tádéval, láthatják néhány híres sorozat főszereplőinek hiteles jelmezét, és azokat a stúdiókat, amelyekben az adások készülnek! És ha tetszik, legkedvesebb emlékeiket haza is vihetik DVD-n! A látogatócsoportokat jelentkezési sorrendben szervezik, minden szabályosan regisztráló vendég visszaigazolást kap jelentkezéséről. A Látogatóközpont csak korlátozott számú vendéget tud egyszerre fogadni, ezért előfordulhat, hogy néhány hetet várni kell az időpontra. Várják egyéni érdeklődők és maximum 20 fős csoportok jelentkezését is. A látogatásra csak hétköznapokon, előre egyeztetett időpontban van lehetőség. FONTOS! Egy csoport minimum 10 fő helyszínre érkezése esetén indul! Jelentkezni a regisztrációs lap segítségével, legkésőbb a tervezett látogatás előtt 2 héttel lehet.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.