Hotel Griff Junior
Cím
Budapest
I. kerület, Bartók Béla út 152
47.469127 N, 19.025538 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
Az Ön számára a legjobb helyen! A főváros budai oldalán, a XI. kerületben, a Kelenföldi pályaudvar közelében helyezkedik el a Hotel Griff Junior*. Az M1-es és az M7-es autópályákról könnyen megközelíthető. Nézzünk szét a környéken! A szálloda közelében található a Campona Bevásárló és Szórakoztató Centrum, illetve Közép- Európa legnagyobb cápa akváriumával rendelkező Tropicarium-Óceanárium. A szálloda környezetében fekszik a Gellért hegy, Budapest látnivalói tömegközlekedéssel könnyen elérhetőek. Érezze Magát otthon! A szálloda 30 db zuhanyzós kétágyas és 129 db 3- és 4-ágyas mosdós szobával rendelkezik.
A szobák tetszés szerint pótágyazhatók. Emeletenként és nemenként külön zuhanyzóhelyiségek találhatóak. Legkisebb vendégeink részére gyerekágy és gyerekkád is rendelkezésre áll.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.