Csepeli Fürdő
Cím
Budapest
XXI. kerület, Hollandi út 14.
47.407648 N, 19.100193 E

Kapcsolat
Telefon: 1/277-6576
E-mail nincs megadva
 
 
A hangulatos, parkosított környezetben egész nyáron élvezhető a termálmedence, a gyermekmedence, a strandmedence vagy az élménymedence gyógyító és pihentető vagy éppen felfrissítő vize. Aki pedig még többet szeretne, annak három csúszda, futballpálya és büfé is rendelkezésére áll. A látogatók a strandolás ideje alatt értékeit értékmegőrzőbe tehetik, aki pedig csak hirtelen ötlettől vezérelve érkezik, annak fürdőruha kölcsönző is rendelkezésére áll.
A strand egész évben nyitva tart. Amíg jó idő van, mind a négy medence és a csúszda is működik. Ha megérkezik a hűvösebb idő, akkor az ötvenméteres fedett 28 ˚C vízhőmérsékletű úszómedence és a 36-38 ˚C vízhőmérsékletű termálmedence áll a fürdőzők rendelkezésére. A szaunázás szerelmeseinek sem kell lemondaniuk az egészséges életmód gyakorlásáról, télen-nyáron üzemelő, külön álló szauna faházban pihenhetnek, relaxálhatnak minden nap más-más illataromával. Saját hideg vizes merülő medence teszi még élvezhetőbbé a szaunázás amúgy is felemelő érzését. A téli üzem alatt a medence mellé telepített, fűtött öltöző-konténerekben lehet átöltözni.
A fedett úszómedence délutánonként vízilabda edzések színhelye lesz: sok csepeli gyerek már megkezdte az ismerkedést ezzel a magyar viszonylatban kiemelkedően sikeres sportággal. 
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.