Budapest Highland Golf Club
Cím
Budapest
Dózsa György út 99-103.
47.417842 N, 18.987606 E

Kapcsolat
Telefon: 70/932-5539
 
 
A Budapest Highland Golf Club az alábbi szolgáltatásokat kínálja a klubtagoknak és az idelátogatóknak: PAR 36-os, 9 szakaszos golfpálya A PAR 36-os, 9 szakaszos golfpálya közel 3000 méter hosszú, versenyek rendezésére is alkalmas. PAR 3-as gyakorlópálya 3 szakaszos PAR 3-as Executive kivilágított golfpálya (140 m, 100 m, 137 m). Gyakorló greenek A golfklubban 5 gyakorló “green” (putting, chipping) vehető igénybe. Driving range és füves elütő Kétszintes, szintenként 14 elütőhelyes kivilágított driving range, amelynek földszinti két elütője télen fűthető, illetve füves elütő. Elektromos autó, trolley- és golfütő bérlés A részletes kölcsönzési díjak az Árak menüpontban olvashatók. Golfpanorámás mediterrán étterem Az aktuális étlap elérhető az Étterem menüpontban. Konferenciaterem és rendezvénypavilon A golfklub a 60 fő befogadására alkalmas konferenciateremmel és a 80 fő részére berendezett fedett rendezvénypavilonnal esküvők, rendezvények, céges összejövetelek, csapatépítő tréningek, sajtótájékoztató és termékbemutatók lebonyolítására egyaránt ideális helyszín. Klubtagoknak kedvezményt biztosítunk. A bérleti díjak és a részletes szolgáltatások a Céges rendezvények menüpontban olvashatók. Gyermekjátszó A rendezvények alkalmával lehetőség nyílik egyéb szabadtéri programok megszervezésére, mint például íjászat, gyermekprogramok, játékos vetélkedők. Pro Shop A Pro Shopban történő vásárláshoz minden klubtagunknak 10% kedvezményt biztosítunk.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.