Bruda Panzió
Cím
Budapest
XX. kerület, Köztemetö u. 71.
47.428206 N, 19.115841 E

Kapcsolat
Telefon: 20/972-5339
E-mail nincs megadva
 
 
1991-ben nyitottuk meg kapuit a Pesterzsébet központjától néhány percre, nyugodt és csendes kertvárosi övezetben fekvő panziónknak. A hozzánk betérő vendégeket mindig nagy szeretettel és örömmel fogadjuk, hiszen számunkra az a legfontosabb, hogy a maximális kényelem és nyugalom biztosításával mindenkinek lehetősége legyen kipihenni a szürke hétköznapok fáradalmait. A nagyvárostól elszeparáltan -ám mégsem távol-, az otthonos, meghitt  hangulatú panzió ajtaján belépve, -ha csak néhány napra is, de- kiléphetnek a stresszel átitatott, gondokkal teli világból, hogy aztán teljesen feltöltődve, kipihenten térhessenek majd oda vissza. Mindnyájunk más és más módon képzeli el a kikapcsolódást. Van, aki csak arra vágyik, hogy naphosszat aludjon egy kényelmes és meleg ágyban, s amikor úgy tartja kedve, kimegy egy kis friss levegőt szívni. Aztán olyanok is vannak, akiknek a pihenés egyenlő a társasági élettel: kerti sütögetések, beszélgetések a tábortűz mellett.

Jó hírünk van azoknak, akik aktív pihenésre vágynak. Panziónk közelében színes programok várnak vendégeinkre. Érdemes jégkorit csomagolni a bőröndbe, hiszen a nem messze található jégpályán órákig lehet korcsolyázni, forralt borozni. Az “ütősebb” sport szerelmeseire pedig teniszpálya, míg az állatbarátok a közeli lovardában pattanhatnak paripára. És, ami a legfontosabb: mindezt évszaktól függetlenül tehetik.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.