Academy Golf Budapest
Cím
Budapest
Perényi út 6.
47.543185 N, 19.026828 E

Kapcsolat
Telefon: 30/730-3270
 
 
Az Academy Golf Budapest a főváros leginkább központi elhelyezkedésű city golfpályája, amely nem csak a sportággal most is és kezdő játékosokat, hanem a haladókat is várja, hiszen a 9 szakaszots, par 30-as pálya mindenki számára kiváló gyakorlási lehetőséget és játékélményt biztosít. A tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető pálya klubháza mellett 64 darab parkolóhely várja a vendégeket. Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt elérhetők csoportos és egyéni órák, amelyeket PGA-által kvalifikált oktatóink, köztük Popovits Barnabás, az Academy Golf Budapest Head Prója tarthat. A pálya teljes mértékben alkalmazkodott a fővárosban golfozási lehetőséget keresők életritmusához, tényleg nagyon könnyen megközelíthető, és gyorsan le is lehet játszani, egy átlagos tudású játékos az első elütés után másfél órával már a klubházban található Pázsit Étteremben élvezheti a frissítőjét vagy a kiváló ár/érték arányú fine dining fogások egyikét. Persze az étteremben a nem golfozó és a gyakorló játékosoknak is bérelt helyük van, hiszen mindkettőből sok van; az Academy Golf Budapest ugyanis egy 26 elütővel rendelkező, kétszintes driving range-dzsel, valamint pitching és putting greenekkel is rendelkezik.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.