Stanci Vendégház
Cím
Boncodfölde
Nagyhegy
46.869009 N, 16.738611 E

Kapcsolat
Telefon: 30/364-8772
 
 
Zalaegerszegtől 10 km-re a Göcsej szélén, a zalai dombság szívében a boncodföldi szőlőhegyen lévő, panorámás hétvégi ház, 5 fő részére kínál ideális kikapcsolódást a csendre és nyugalomra vágyók számára. A házban fürdőszoba, konyha, étkező-nappali és két kisebb hálószoba található. Az udvaron kinti sütésre, bográcsozásra alkalmas tűzrakóhely, homokozó és nagy szabad terület van. Kisgyerekes családok számára etetőszéket, kiságyat, kinti pancsolót tudunk biztosítani. A vendégház mellett túra- és borút, a falu határában bicikliút vezet. A közelben számos kikapcsolódási lehetőség várja a kedves vendégeket: horgásztavak (Borostyán tó, Vadása tó, Gébárti tó, Zélpusztai tó), fürdőhelyek (Zalaegerszegi Aquacity, Termál és élményfürdő), múzeumok (Göcsej Falumúzeum, Olajipari Múzeum), Boncodföldén lovarda is található, valamint dzsiptúrán is részt vehetnek. Kicsit távolabbi, de könnyen elérhető úticél lehet Kehidakustány, Zalakaros, Hévíz, Keszthely, Őriszentpéter és az Őrség.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.