Enyh-hely Vendégház
Cím
Boldogkőváralja
Major u. 4.
48.337053 N, 21.236695 E
Kapcsolat
Telefon: 70/326-6872
Web: www.enyhhely.hu
Email küldése
Az Enyh-hely a régi idők kifejezése, amely a nyári napsütésben kint dolgozók számára a forróság ellen, pihenő, enyhülést adó helyként szolgált. A vendégház 2006-ban kifejezetten a vendégfogadás céljaira tervezett és épített, a pihenni, kikapcsolódni vágyók számára enyhülést adó ház. (Modern, egyszerű, praktikus, csendes, falusi környezet)

Kényelmes, nagy alapterületű, légkondicionált társalgóval, felszerelt konyhával. Bár a vendégházban nincs folyamatos porta szolgálat, de a folyamatos segítséget és rendelkezésre állást pótolja, hogy a vendégház tulajdonosa a szomszédos telken lakik.
Így a késői érkezés, segítségnyújtás, programszervezésben való közreműködés, tűzrakás, hiányzó élelmiszer, stb nem jelent problémát.

A vendégház 5 különálló vendégrészből áll. Minden egység külön előtérből nyílik. Minden szobához a szobákból nyíló zuhanyzós fürdőszobák tartoznak.

1 db ötágyas, 1 db négyágyas és 3 db háromágyas szobával rendelkezünk. A vendégház kapacitása szükség esetén 5 férőhellyel bővíthető.
Wifi és a földszinti szobában és a társalgóban TV áll a vendégek rendelkezésre. Téli időben a radiátorok és padlófűtés melegíti az épületet. A szobák burkolata laminált parketta, az ágynemű antiallergén töltetű. Nemdohányzó vendégház.
Az L alakú épületet egy nagy alapterületű, negyedkör alakú társalgó fogja közre. A vendégház konyhája mikróval, vízmelegítővel, hűtőszekrényekkel, gáztűzhellyel, edényekkel, evőeszközökkel fel van szerelve.

Ha kényelmesen, főzés nélkül szeretné szervezni pihenését, a településen működő vendéglátóhelyeken finom ételekkel várják a vendégeket, elsősorban főszezonban. Minden más esetben a lehetőség van kiszállítással megrendelni az étkezést.
Az udvaron szabadtéri tűzrakásra, kiépített tűzrakó hely van. A tűző nap elől egy kör alakú filagória nyújt enyhülést a nyaralóink számára, valamint a dohányzásra itt van lehetőség.