Kökölyszi Üdülőcentrum
Cím
Bogács
Szarvas utca 23.
47.912058 N, 20.528873 E

Kapcsolat
Telefon: 30/9643-626
 
 
Bogács a Bükk hegység lábánál, a Hór- és a szoros patak völgyében, Eger és Mezőkövesd között fekszik. A természeti látnivalókban és a történelmi emlékekben bővelkedő község hírnevét az 1958-ban feltárt termálvíz alapozta meg. A gyógyvizes fürdőnek, Bükkalja számtalan értékének és a bogácsi bornak köszönhetően a település azóta a térség kiemelkedő idegenforgalmi célpontjává,vált. A Bükki Nemzeti Park páratlan madár és állatvilága, sajátos földtörténeti öröksége nagyszerű lehetőségeket kínál kirándulásokhoz, erdei gyalog- és biciklitúrákhoz. Üdülőcentrumunk Bogács központjában, a Termálfürdőtől néhány percre található. Elhelyezés: komfortos faházakban, 4-6 ágyas szobákban. Minden faház rendelkezik fürdőszobával, WC-vel, nappalival. Kőházban: 2 ágyas, fürdőszobás, televíziós szobákban.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.