Zichy Park Hotel ****
Cím
Bikács
Kistápé Liget
46.675460 N, 18.667659 E
Kapcsolat
Nincs megadva
A szekszárdi dombvidék festői környezetében található Magyarország egyik legbecsesebb kincse, a négycsillagos Zichy Park Hotel, mely Tolna és Fejér megye határán, Budapesttől másfél órányira, Bikács település szomszédságában várja kedves vendégeit..

Az érintetlen természet varázsa, a háborítatlan nyugalom és a vidéki vendéglátás több generációs hagyományának kellemes harmóniájára lel minden idelátogató.
Különösen fontosnak érezzük, hogy e csodálatos természet adta környezetben fekvő, széleskörű szolgáltatásokkal és programok gazdag választékával bíró szálloda kínálata az Ön igényeihez igazodjon.


A Zichy Park Hotel wellness részlegében található kültéri úszómedence, a beltéri élménymedence, az infrakabin, a fény- és aromaterápiás szauna, a kondicionáló terem, masszázs és szolárium biztosítja minden kedves vendégünk számára azt a lehetőséget, hogy egy pillanatra elfeledje a rohanó világ problémáit.

Szállodánk széleskörű lehetőséget biztosít az aktív kikapcsolódást és kalandot kereső vendégeink számára is.
Számukra felejthetetlen élményt nyújt a lovaglás, a kerékpározás, a túrázás és sétakocsikázás, hiszen a Zichy Park Hotel 15 hektáron különleges növény és állatvilágú erdők, természetvédelmi területek ölelésében fekszik.

A zöld zóna szerelmeseinek a park területén egy sütögető áll a rendelkezésre, ahol a 1,5 hektáros tó közelében, távol a külvilág zajától, a kenyérkészítéstől kezdve a grillezésen, nyársaláson át, a kívánságra elkészített malac- vad- és halsütéssel bezárólag áll a szálloda teljes személyzete vendégeink segítségére.

Az idilli környezetben elfogyasztott lakoma és egy kellemes séta után, a népi hagyományokat hűen tükröző parasztudvarba való betekintés is sok élménnyel gazdagít.

A 110 férőhelyes, négycsillagos szálloda főépületében 39 légkondicionált szoba, illetve 3 másik épületben további 8 szoba várja a pihenésre vágyó vendégeket.

A modern technikával felszerelt közel 180 négyzetméteres Öreg tölgy konferenciaterem, megbeszélések, tréningek és egyéb rendezvények lebonyolítását teszi lehetővé, míg a kisebb Borostyán szekcióterem esküvők és bálok rendezéséhez szolgál tökéletes helyszínül.

A Zichy Park Hotel nemcsak fontosnak tartja, de igen büszke is a széleskörű és a térségben egyedülálló szolgáltatási palettájára.

Tiszteljen meg minket jelenlétével és engedje, hogy szállodánk minden pillanatban az Ön igényeinek kielégítésére törekedhessen.