PSZ JNSZ Megyei Szervezete Pihenőháza - Berekfürdő
Cím
Berekfürdő
Fürdő út 19/a
47.386156 N, 20.838846 E

Kapcsolat
Telefon: 70/338-9835
Webhely nincs megadva
 
 
A pihenőházban található 2 db kétágyas szoba, 1 nappali - ágyazható rekamiéval-, melegítőkonyha, zuhanyzó, WC. A pihenőház a megyei szervezet üdülési szabályzata szerint vehető igénybe. Berekfürdő, Magyarország egyik legrégebben működő híres gyógyvízű fürdői közé tartozik. A gyógyvizes kutat, Dr. Pávai Vajna Ferenc híres tudós és geológus a múlt század elején, a karcagi városvezetők megbízásából építette. Az Ő híres mondása volt, hogy „a bereki víz még a szoboszlóinál is jobb”. 5 db kültéri gyógymedencével, egy 50 m vízforgató berendezéssel ellátott úszómedencével, valamint egy gyönyörű kialakítású gyermekmedencével rendelkezik, ami 2014-ben kiegészült egy kültéri, 500m2 vízfelületű ifjúsági élménymedencével. 2015 tavaszától teljesen megújulva, kiegészül még egy gyermek és egy élménymedencével. Tehát a létesítmény a hideg időszakban is minden vágyat kielégítő medencefürdőzést, már a XXI. század igényeinek megfelelő szinten teszi lehetővé.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.