Vass - Kovács vendégház
Cím
Bélapátfalva
Szabadság út 7/1.
48.054387 N, 20.348857 E

Kapcsolat
Telefon: 36/354-015
 
 
A kisváros a Bükk hegység lábánál terül el, festői környezetben. Aktív kiránduláshoz, pihenéshez ideális, környezetünkben megtalálható több gyógyfürdő is. Az extrem sport szerelmesei is megtalálják a nekik való programot (hegyi kerékpár útvonal, íjászkodás, hegymászás, túrázás, kalanderdő, lovaglás stb.) Vendégházunk mindennel felszerelt, a legkisebbeket is sok szeretettel és teljes felszereléssel várjuk. Lehetőség van szabadtéri sütésre, főzésre, kenyérsütésre kemencében és kovács tűzhely kipróbálására is. Tegye próbára vendégszeretetünket!
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.