Kiszely Nyaraló
Cím
Békésszentandrás
Dinnyéslaposi üdülősor 118.
46.857053 N, 20.497935 E

Kapcsolat
Telefon: 30/392-7823
 
 
Ikernyaralónk Békésszentandrás üdülő övezetében található, közvetlenül a Holt-Körös partján. A nyaralók önellátásra felszereltek: · klimatizált szobák (2×4 fő részére + 1-1 pótágy) · hideg-meleg vizes fürdőszoba · WC · komplett konyhai felszerelés (hűtő, villanytűzhely, mikrohullámú sütő, edényzet) · műholdas TV · ágynemű · zárt parkoló · kialakított kerti sütési, főzési lehetőség · saját csónak · stég · kerti bútorok (napozóágyak, asztal, székek) Az ikernyaraló együtt és külön-külön is bérbe vehető. A szállás és környezete kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújt azok számára, akik szeretik a szépen ápolt kertet, a nyugalmat valamint a természet közelségét. Nyaralónk a „Falusi Turizmus” maximális minősítését kapta meg: 4 napraforgós. További információért, kérjük, látogassák meg honlapunkat!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.