Fehér Sas Panzió
Cím
Bánkút
48.097951 N, 20.482721 E

Kapcsolat
Telefon: 46/390-371
 
 
Panziónk Bánkúton a bükki hegység egyik igen gazdag növény és állatvilág területén fekszik, 2 km-re a lipicai ménes csikótelepétől (Csipkéskút), 12 km-re Lillafüredtől és 20 km-re a szalajka-völgyi Szilvásváradtól. Panziónk zárt parkolóval és egyszerre 32 vendég elszállásolására alkalmas szobáival várja vendégeit. A 2, 3 és 4 ágyas szobáink fürdőszobával, WC-vel, italhűtővel és színes televízióval felszereltek. Éttermünkben házias ízekkel, menü, ala carte és kirándulóknak úticsomag-választékkal, bőséges adagokkal és szolid árakkal állunk vendégeink rendelkezésére. Drinkbárunkban különféle italok, kávé és tea félék fogyaszthatóak. Két 40 fős különtermünket, társas összejövetelekre, tanfolyamok lebonyolítására ajánljuk. Tavasztól őszig sportolási lehetőség a kerékpározás és kirándulás a Bánkúton keresztül vezető Kék-túra és Vásárhelyi emléktúra útvonalán, a téli időszakban a síelés - pályaszállás vagyunk -, szánkózás, snowboard. Állandó sílift információ: 46/390-182
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.