Fenyves Panzió
Cím
Balatonszepezd
Honvéd u. 21.
46.851381 N, 17.658842 E

Kapcsolat
Telefon: 87/468-132
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
A Balaton É-i oldalán fekszik, Zánka és Révfülöp között az egykori kis halászfalu. Balatonszepezd településben található a Fenyves Panzió. A panzió kellemes környezetben a vízparttól és a strandtól 200 m-re van. A 6 db 4 személyes faház és a főépületben lévő 2-3 ágyas szobák biztosítják vendégeinknek a gondtalan pihenést. Minden lakrész fürdőszobás, TV-vel és hűtőszekrénnyel ellátott. A panzió területén napozó terasz úszómedencével teszi teljessé a kikapcsolódást. Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák, de az üdülőhelyi díjat nem. Üdülési csekk elfogadóhely vagyunk. Iskolás csoportok tavaszi-őszi kirándulásaira, sport-, nyelvtáborok szervezésére lehetőséget biztosítunk. Az üdülő területén védett parkoló, étterem, drink bár található. Turnusok nincsenek, kívánság szerinti időpontokra lehet jelentkezni. Érdeklődése csak bennünket kötelez!
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.