Família Perlaki Pihenőpark
Cím
Balatonszárszó
Ady Endre út 24.
46.830143 N, 17.826341 E

Kapcsolat
Telefon: 30/950-1184
 
 
A Balatonszárszón található KID Família Üdülőben minden év április hónaptól október hónapig tudjuk fogadni csoportjainkat. Az Üdülő alkalmas az óvodai, iskolai csoportok tavaszi-őszi kirándulásainak, erdei óvodák, iskolák és nyári táborok lebonyolítására. Saját főzőkonyha biztosítja az üdülők igény szerinti, menü rendszerű, a szálló éttermében felszolgált étkezési lehetőséget. A táborozás alkalmával társaságunk törekszik az esetleges egyedi igények, kérések megvalósítására. Az orvosi ellátást az üdülőn belül szerződtetett partnerrel biztosítjuk. Tájékoztatjuk kedves partnereinket, hogy a jövő évi kirándulási, valamint nyári táborozások beosztását a tárgy év negyedik negyedévében készítjük el. Bemutatkozó tájékoztatónk alapján örömmel üdvözölnénk Önöket pihenőparkunkban, várjuk megtisztelő érdeklődésüket! Tisztelettel: Perlaki Endre
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.