Pócz Pincészet
Cím
Balatonlelle
Kishegy Telep 107/6.
46.753500 N, 17.701000 E

Kapcsolat
Telefon: 30/929-8854
 
 
A jó bor alapja a kiváló minőségű, érett, egészséges, korszerű technológiával feldolgozott szőlő lehet. Nagy gondot fordítunk a must tisztítására, irányított (hűtött) erjesztésére, mert csak így menthetők át a borba a szőlő íz és zamatanyagai. A reduktív borkezeléseket részesítjük előnyben, ennek köszönhetően a fehér és rosé borok frissek, gyümölcsös karakterűek. A vörösborok testesek, harmonikusok, bársonyosak. Termesztett szőlőfajtáink, Rizlingszilváni, Királyleányka, Zöldveltelini, Muscat Lunel (Sárga Muskotály), Chardonnay, Sauvignon Blanc, Kékoportó, Merlot. Az értékesítés palackos, és folyóbor formában történik vendéglők és nagykereskedők részére. Borházunkban lehetőség van 25 fő részére előzetes bejelentkezés alapján borkóstolásra. Ugyanitt a borkóstolás alapján palackos és folyóboraink megvásárolhatók.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.